Ilmainen webhotelli | Webhotellit24.fi

Mistä ilmainen webhotelli?

Ilmainen webhotelliIlmaisia webhotelleja löytyy kyllä monelta eri palveluntarjoajalta mutta sinun tulee punnita on paljon järkevämpää ottaa maksullinen webhotelli. Ilmaisen webhotellin edut ovat huomattavast pienemmät verrattaen maksulliseen. Saat jo pienellä sijoituksella kuussa paljon enemmän hyötyä irti hostingistasi, saat esim täysin oman domain nimen esimerkiksi: http://webhotellit24.fi/ kun taas ilmaisessa se olisi ilmainenwebhotelli.omasivu.com. Tämä auttaa todella paljon hakukoneissa näkyvyyteen.

Saat rekisteröityä oman sähköposti-osoitteen joka saa toimintasi näyttämään enemmän ammattimaisemmalta, postilaatikon tilat kasvavat myös suuremmiksi ja jopa ilman rajoituksia. Liikenteen määrää ilmaisessa webhotellissa on myös rajoitettu, joten jos sivusi kasvaakin todella suosituksi ei ilmainen webhotelli riitä enää. Kuvien ja videoiden lataaminen palvelimelle on myös rajoitettu ilmais vaihtoehdoissa.

 

Maksullisen webhotellin hyödyt verrattuna ilmaiseen

Kun otat kuukausimaksullisen webhotellin saat siitä hyötyä irti enemmän verrattuna ilmaiseen vaihtoehtoon. Levytilan koko on vapaasti valittavissa joka tarkoittaa sitä että voit ylläpitää sivuillasi enemmän sisältöä. Oma domain on erittäin tärkeä etu jota ilmainen webhotelli ei tarjoa, OMASIVUSTO.COM iskee asiakkaisiisi paljon enemmän kuin tämä vaihtoehto ILMAINENWEBHOTELLI.OMASIVUSTO.COM eikö? Asiakaspalvelun tärkeyttä ei tule myös unohtaa, kun sivustollasi esiintyy ongelmia saadan ne ratkottua todella nopeasti osaavan asiakaspalvelun avulla. Ilmainen webhotelli saattaa veloittaa tästäkin extramaksuja joka tulee pitkällä tähtäimellä kalliiksi.

Ammattitaitoisuus kasvaa huomattavasti maksullisessa vaihtoehdossa, jos esim pyörität webkauppaa missä myyt tuotteita asiakkaillesi halut sen näyttävän mahdollisimman uskottavalta. Ilmaisessa webhotellissa tämä ei aina ole mahdollista, johtuen rajoitetuista ominaisuuksista.

 

Rajoitukset ilmaisessa webhotellissa

Katso tästä listasta mitkä kaikki ovat rajoitettu kun et ole valmis maksamaan omien sivujesi ylläpidosta.

  • Kaikki palvelut eri paikoista, esim sertifikaatit nettisivuillesi.
  • Ilmaiset webhotellit ovat rajoitettu tiettyyn levytilan kokoon.
  • Oma domain nimi ei ole saatavilla.
  • Mainoksia, popup-ikkunoita, ja bannereita joita et voi saada piilotettua näkyvistä.
  • Sivustosi toimivuus ja jatkuvuus ei ole taattua, ylhäälläolo ajat vaihtelevat.
  • Sähköposti-osoitteen saamattomuus tai sen rajoitetut nimivaihtoehdot.
  • Hakukone näkyvyyttä ei yleensä ole ollenkaan ilmaisessa webhotellissa.

 

Voit luke lisää ohjeita webhotellin valitsemiseen sivultamme!

Leave a reply