Nebula Oy | Webhotellit24.fi

Nebula Oy

Nebula.fi

Nebula OyNykyaikaisella suorituskyvyllä on pitkät perinteet. Jo 1997 vuodesta lähtien tarjonnut pilvipalveluita. Teknologian ja palveluiden tuntemuksessa yhdistyy kyky kuunnella, ymmärtää ja ratkaista. Palveluvalikoimat ovat täysin räätälöitävissä.

Nebula Oy teknologia on inhimillistä joskaan erehtyimen ei ole sen ominaisuuksia. Pilvipalvelu valikoimaan kuuluu webhotelli palvelut, palvelimet, korkean käytettävyyn ratkaisut, verkkotunnukset, Nebula Boksi, Nebula pilvi sekä lisäpalveluita minkä avulla voit vaikka laajentaa käytettävyyttä ja esimerkiksi helpottaa sähköpostin käyttöä.

 

Webhotellin ominaisuudet

Webhotelli palveluvalikoimaan kuuluu Nebulan webhotel-palvelu, Webhotel Pro, Webhotel 2008, Webhotel Advanced, Webhotel Exclusive. Webhotelli on suunniteltu kovaan käyttöön ja palvelimen teknisenä alustana toimii Linux tai Windows, jossa on käytössä maailman suosituimmat  web-palvelinohjeilmistot Apache ja IIS. Ympäristö tukee myös mm. PHP5-, Perl- ja .NET ohjelmointikieliä, joita tarvitaan erilaisten web-sovellusten (mm. keskustelufoorumit ja sisällönhallintajärjestelmät) käyttöön.

PHP-ohjelmointikielen yleisimmin käytetyt lisäosat (gd, tietokantarajapinnat ym) ovat käytettävissä, samaten useat pear-laajennukset. Sivujen ylläpitoon voi käyttää perinteisiä FTP- tai SCP-tiedonsiirto-ohjelmia tai suoraa SSH-pääteyhteyttä. Sähköpostilaatikot ovat käytettävissä IMAP- ja POP3-rajapinnoilla (SSL-salattuna ja ilman) sekä webmail-käyttöliittymällä.

Kaikki webhotellit

 

 

 

 

 

 

Leave a reply