Paras webhotelli | webhotellit24.fi

Mikä on paras webhotelli 2014

Täältä sivulta löydät kaikki webhotellien palveluntarjoajat helposti ja yksiselitteisesti. Voit tarkistaa helposti kuinka paljon kukin palveluntarjoaja tulee laskuttamaan sinua ja minkälaiset tilat saat webhotelliin. Teemme webhotelli vertailun sinun puolestasi, et joudu käyttämään arvokasta aikaasi turhaan etsimiseen. Tutustu kattavaan valikoimaan palveluntarjoajista vasemmalla näkyvästä valikosta.

 

Mitä haet palveluntarjoajalta?

Webhotelli palveluntarjoajatWebhotellia valitsiessasi sinun täytyy ottaa huomioon muutama tärkeä seikka johon vaikuttaa esimerkiksi levytilan koko, kuinka monta addon domainia voit lisätä palveluntarjoajan webhotelliin. Liikenteen suurinta sallittua määrää tietenkään unohtamatta. Pilvipalvelin on ottanut tuulta alleen ja onkin todella suosittu vaihtoehto omien www sivujen ylläpitoon, se on luotettava ja siihen pääsee käsiksi mistä tahansa päin maailmaa. Muista aina kuinka vertailla hinta/laatu suhde palveluita ottaessasi.

Oma sähköposti-osoite on kätevä lisäpalvelu joka löytyy melkein jokaisesta webhotellista, saat itsesi näyttämään enemmän ammattilaiselta kun voi valita @merkin jälkeen tulevan loppupäätten itse. Webhotellit antavat tilaa vaihdellen, joten myös se täytyy ottaa huomioon päätöstä tehdessä. Todella tärkeä seikka on haluatko ottaa maksullisen vai ilmaisen webhotellin, maksullisesta saat paljon enemmän tärkeitä ominaisuuksia käyttöösi kuten oman domain nimen sivustollesi. Ilmaiset webhotellit myös määräävät tiettyjä rajoitteita asiakkaiden käyttöön. Katso lisää webhotelli ohjeita.

 

 

Top10 tärkeää webhotelli palvelua

Katso tästä listasta mitkä ovat erittäin tärkeitä palveluita joita sinun tulee punnita ennen oman nettisivun ylläpitoa. Katso lisää webhotelli infoa etusivulta.

  1. MYSQL eli addon domainien suurin sallittu määrä hostingilla.
  2. Levytilan määrä, vaikuttaa kuinka paljon esim kuvia ja videoita voit ylläpitää sivustollasi.
  3. Ilmainen vai maksullinen webhotelli? Tarkista molempien tarjoamat palvelut.
  4. Mikä käyttöliittymä webhotelliin? Haluatko cPanel ohjauspaneelin vaiko jonkin muun.
  5. Sähköpostitilin suurin sallittu kapasiteetti ja postilaatikoiden kokonaismäärä.
  6. Haluatko SSL-sertifikaatin jos olet esimerkiksi perustamassa verkkokauppaa tai sivustollasi käsitellään henkilötietoja.
  7. Windows vai Linux pohjainen webhotelli? Molemmissa käyttöjärjestelmissä on hyvät sekä huonot puolensa.
  8. Tietoturvan taso, katso minkälaista tietoturvaa palveluntarjoaja tarjoaa juuri sinulle.
  9. Asiakapalvelua ei tule myös unohtaa kun haetaan ratkaisua oman nettisivun hostaamiseen.
  10. Numero kymmenen on myöskin erittäin tärkeä eli suurin sallittu liikenteen määrä webhotellissa

 

 

Leave a reply