Planeetta internet Oy | Webhotellit24.fi

Planeetta Internet Oy

Planeetta Internet Oy

Planeetta internet oyPlaneetta Internetin tarjoamien palveluiden avulla jo tuhannet suomalaiset yritykset ovat vakiinnuttaneet paikkansa internetissä  vuodesta 2002 asti. Tuotteet on suunniteltu PK-yrityksille, jotka haluavat hyödyntää markkinoinnissaan, myynnissään ja viestinnässään  internetin tarjoamat tehot. Ohjelmistoyritykset ovat toinen tärkeä asiakasryhmä, joille tarjotaan vakioituja ympäristöjä asiakkaiden sovellusten ylläpitoon.

Palvelimien, kotisivujen, verkkokauppojen, sähköpostilaatikoiden, www-osoitteiden sekä monen muun hyödyllisen internet palvelun käyttöönotto luonnistuu käden käänteessä, kiitos ystävällisen ja asiantuntevan asiakaspalvelun avulla.

Pilvipalvelut kaiken kokoisille yrityksille

Palveluihin kuuluvat verkkotunnukset, kotisivut, sähköposti ja verkkokauppa. Yrityksen internet-näkyvyys alkaa omasta verkkotunnuksesta ja siihen liitetyistä kotisivuista sekä sähköposteista. Kun nämä asiat ovat kunnossa, voit ohjata asiakkaita kotisivuillesi, sivusi löytyvät hakukoneista ja yrityksesi sähköpostiosoitteet ovat uskottavat kaupankäyntiin.

Palvelun avulla laitat yrityksen kotisivut ja sähköpostit kuntoon nopeasti ja edullisesti.

Hosting-kapasiteettia ja tukipalvelut

  • Palveluihin kuuluvat: Palvelin, Jelastic, Webhotelli
  • Kotimaisen palvelinkapasiteetin lisäksi tukipalvelut palvelinten valvotaan ja ylläpitoon.
  • Kokeneet asiantuntijat asiakaspalvelussa vastaavat käyttötuesta.
  • Palvelinkeskukset sijaitsevat Helsingin ilmalassa ja ne täyttävät korkeimman tärkeysluokan 1 vaatimukset viestintävirastossa.
  • Planeetta.net pitää huolen että palvelut ovat aina käytössä sekä tietoturva ja varmuuskopiot ajan tasalla.

Katso kaikki webhotellit

Leave a reply