Sigmatic Oy | Webhotellit24.fi

Sigmatic Oy

Sigmatic Oy

SigmaticYksi Suomen johtavista tietoverkkopalveluiden tarjoajista, yli 10 000 tyytyväisellä asiakkaalla. It-alan palveluyritys, joka tarjoaa korkeatasoisia tietoverkkopalveluita yrityksille, yhdistyksille sekä yksityishenkilöille. 2001 vuodesta asti toiminut yritys joka on tullut tunnetuksi erityisen vahvasta osaamisesta webhotelli- verkkotunnus-  ja palvelinpalveluissa.

Korkea asiantuntemus sekä asiakaspalvelulähtöisyys. Palveluiden vikasietoisuus sekä tekninen edistyksellisyys. Uusien ja nykyisten palvelumuotojen jatkuva kehitys, silti edullinen hintataso.

Webhotellit

Webhotelli on palvelupaketti, joka toimii paikkana kotisivuille ja sähköpostiosoitteille. Kaikki Webhotelli ratkaisut perustuvatm erittäin vikasietoiseen ja suorituskykyiseen klusterointiteknologiaan. Asiakkaiden palvelutarpeet vaihtelevat suuresti, jonka johdosta webhotellipalvelut on jaettu kolmeen erilaiseen palvelupakettiin.

Yksityishenkilöille suunnattu Active-palvelupaketti joka sopii myös aloitteleville yrityksille. Advanced-paketti on kaikenkattava peruspaketti, joka sopii mainiosti esimerkiksi pk-yrityksille, useiden sähköpostilaatikoiden ja suuren levytilan johdosta. Erittäin suositun sivuston joka tarvitsee paljon sähköpostilaatikoita ja levytilaa kannattaa tutustua Premier pakettiin. Lisää webhotelleja

 

Virtuaalipalvelimet

Tekniikka joka mahdollistaa yksittäisen palvelimen jakamisen useisiin toisistaan eristyitteihin virtuaalisiin palvelimiin. Tämän tekniikan avulla Sigmatic Oy voi tarjota asiakkailleen edullisia palvelinratkaisuja, joiden toiminta ja luotettavuus ovat perinteisten vuokrapalvelinten veroisia. Konfigurointimahdollisuudet ovat liki rajattomat, koska palvelimet luovutetaan aina pääkäyttäjätunnuksineen. Virtuaalipalvelimelle voi asentaa omia palvelinsovelluksia.

Vuokrapalvelimet

Sigmatic Oy:n dedikoiduissa palvelinratkaisuissa yhdistyvät kustannustehokkuus ja hallinnan vaivattomuus. Koska dedikoiduissa palvelinratkaisuissa asiakkaan käyttöön varataan kokonaan oma palvelinlaite, toiminnot voidaan mukauttaa helposti tarpeita vastaaviksi. Palvelin toimitetaan tarvittaessa pääkäyttäjätunnuksineen, joten omien ohjelmistojen asentaminen ja hallinnointi on vaivatonta.

 

Palvelinhotelli

Sigmatic Oy:n palvelinhotellipalvelut ovat suunnattu heille, jotka haluavat vastata palvelimen toiminnasta ja ylläpidosta itse, mutta eivät kuitenkaan halua investoida omaan palvelinsaliin.

Leave a reply