SJR Oy | Webhotellit24.fi

SJR Oy

SJR Oy virtuaalipalvelimet ja webhotellit

SJR hostingpalveluVarmennetut palvelut nopealla asiakaspalvelulla. SJR Oy on kotimainen vuonna 1992 perustettu hostingpalveluja tarjoava yritys. Internetpalveluihin erikoistunut yritys, jonka kautta saa edullisesti ja luotettavasti webhotellit, vuokrapalvelimet, virtuaalipalvelimet, palvelinhotellit, kotisivujen tuontantopalvelut sekä muita sovelluksia. Palveluita on tarjolla yrityksille, yhdistyksille sekä yksityishenkilöille. Kaikkiin webhotelleihin sisältyy runsaasti eri tukivalikoimia.

 

Yksi Suomen johtavista webhotelli palveluntarjoajista

Kaikki webhotelli ratkaisut voidaan helposti valita tukivalikoiman ja kapasiteetin mukaan. Nämä ovat johtaneet osasyynä yrityksen kasvuun Suomen webhotellimarkkinoilla yhdeksi suurimmaksi palvelujen tarjoajaksi. Web-, sähköposti- ja tiedonsiirtopalvelimet käyttävät klusterointia ja korkean tavoitettavuuden tekniikoita. Näiden avulla pystytään toteuttamaan asiakkaille vakaa palvelinympäristö, joka kestää suurta rasitusta ja palveluun ei tule häiriöitä vaikka jokin yksittäinen palvelin rikkoituisi.

Kaikkiin webhotelli ratkaisuihin on saatavilla Suomen monipuolisimmat ominaisuudet. Webhotelli palvelupaketteja on saatavalilla esimerkiksi, Basic Linux webhotellipalvelu, Business Linux webhotellipalvelu, Enterprise Linux webhotellipalvelu, Basic Windows webhotellipalvelu, Business Windows webhotellipalvelu sekä Enterprise Windows webhotellipalvelu. Suosittu Apache ohjelmisto on saatavilla joka webhotelli palveluun. Katso lisää http://webhotellit24.fi/palveluntarjoajat/

 

Leave a reply