Zoner oy | Webhotellit24.fi

Zoner Oy

Zoner Oy

ZonerZoner Oy on vuonna 2005 perustettu Internet-palveluntarjoajayritys jolla on paras mahdollinen AAA- luottoluokitus. Palvelut ja tuotteet on pääasiassa suunnattu Suomalaisille pk-yrityksille, jotka haluavat tehostaa tai parantaa sähköisiä ratkaisujaan. Zoner tarjoaa yrittäjille ja pienille yrityksille kaikki verkkoliiketoiminnan palvelut ja ratkaisut yhdestä ja samasta paikkaa. Pääpalveluina ovat turvalliset webhotelli ja virtuaalipalvelinratkaisut. Zonerin webhotelli on luotettava web hosting palvelu, jotka palvelevat jo yli 5000 yritystä ympäri Suomen.

 

Zonercloud

Webhotellin tilaaja saa veloituksessa kotimaisen pilvitallenuspalvelun ZONERCLOUDIN käyttöönsä. Zoner Oy tarjoaa kahta erilaista webhotelli vaihtoehtoa, joidenka isoin ero toisiinsa nähden on käytettävissä oleva levytila.  Zoner Webhotelli on suunnattu yksityis henkilöille, perheille tai pienille yhdistyksille.  Zoner Yrityswebhotelli on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille, kokoa katsomatta. Yrityswebhotellin sisältämä levytila riittää hyvin kotisivuille ja sähköpostileille. Webhotelli on palvelu, jossa asiakas vuokraa tilaa palveluntarjoajan palvelimilta.

Webhotelliin sijoitetaan yleensä kotisivut tai verkkokauppa, webhotelli yleensä toimii myös sähköpostilaatikoiden alustana. Webhotellissa voi hallita siis sähköpostilaatikoita ja -listoja. Webhotellin hallintaan on yleensä käytössä hallintapaneeli, Zonerilla hallintapaneelina toimii DirectAdmin-paneeli ja sen avulla voidaan webhotellin eri ominaisuuksia hallita monipuolisesti. Sen kautta voit hallita mm. tiedostoja, tietokantoja, sähköposteja, verkkotunnuksia webhotellissa ja lisäksi tarkastella erilaisia tilastoja. Webhotellin tilastoista näet esimerkiksi kuinka paljon levytilaa sähköpostilaatikot tai kotisivut vie. Lisää webhotelleja.

Leave a reply