Shellit

Shellit Kokemuksia 2024

Shellit on Poriin perustettu hosting-yritys, joka on saanut asiakkailtaan erinomaisen arvostelun. Yli 15 vuoden kokemuksellaan he tarjoavat asiakkailleen luotettavan ja nopean webhotellin, joka on moninkertainen testivoittaja 99,99% toimivuudella. Tässä artikkelissa arvioimme heidän palveluitaan, mukaan lukien heidän huipputarjouksensa, jossa saa fi-domainin 12,00 € ja webhotellin -50% ensimmäiseltä vuodelta.

Saatavilla huipputarjous ja sivuston siirto veloituksetta koodilla EIHUANO.

KÄYTETTÄVYYS

4.5/5

HINTA/lAATU

4/5

OMINAISUUDET

4.5/5

tUKI

4.5/5

Shellit.org: Satakuntalainen webhotelli ja domain-palveluntarjoaja

Shellit.org on yli 15 vuoden ajan tarjonnut laadukkaita webhotelli- ja domain-palveluita Porista käsin. Heidän tarinansa on yksi sitoutumisesta asiakastyytyväisyyteen ja korkealaatuisten palveluiden tarjoamiseen. Tämä on tehnyt heistä alueensa parhaan webhotellin.

Shellit.org:n tarina ja kokemus

Shellit.org:n tarina alkaa vuodesta 2006, jolloin he aloittivat toimintansa pienellä tiimillä, jolla oli suuri visio. He halusivat tarjota asiakkailleen vain parasta: nopeita, luotettavia ja turvallisia webhotelli- ja domain-palveluita. Yli 15 vuoden kokemuksellaan Shellit.org on onnistunut luomaan palvelun, joka on sekä helppo että tehokas käyttää.

Alueen paras webhotelli: Miten Shellit.org erottuu joukosta?

Shellit.org erottuu joukosta monin tavoin. Heidän webhotellinsa on moninkertainen testivoittaja 99,99% toimivuudella, ja he tarjoavat laadukkaita kotimaisia webhotelleja alkaen 4,40 € / kk. Lisäksi heidän asiakaspalvelunsa on saanut kiitosta henkilökohtaisesta palvelusta ja räätälöidyistä ratkaisuista. Shellit.org:n palvelut ovat helposti saatavilla ja voit tilata ne suoraan heidän verkkosivuiltaan.

Hyvät & Huonot Puolet


HYVÄÄ

Yli 15 vuoden kokemus alalta

Luotettava ja nopea webhotelli

Käyttää 100% uusiutuvaa energiaa

Toimivuusprosentti 99,99%

Henkilökohtainen palvelu ja läpinäkyvyys

Tarjoaa tyytyväisyystakuun

HUONOA

Tyytyväisyystakuu ei koske verkkotunnuksia tai tiettyjä lisäpalveluita

Shellit.org:n huipputarjous: fi-domain ja webhotelli -50% alennuksella

Shellit.org tarjoaa tällä hetkellä huipputarjouksen, jossa saat fi-domainin 12,00 € ja webhotellin -50% alennuksella ensimmäiseltä vuodelta. Tämä on erinomainen tilaisuus aloittaa uusi projekti tai päivittää nykyinen sivustosi. Lisäksi sivuston siirto on veloituksetta koodilla EIHUANO. Älä missaa tätä tilaisuutta, tutustu Shellit.org:n tarjoukseen ja tilaa nyt!

Shellit.org:n palvelut

Jos olet etsimässä luotettavaa ja laadukasta webhotellia, Shellit.org on erinomainen valinta. Tässä tarkastelemme heidän tarjoamiaan palveluita, jotka sisältävät webhotellipaketit, domain-palvelut, yritystason sähköpostipalvelut sekä lisäpalvelut.

Webhotellipaketit: Hinnat ja ominaisuudet

Shellit.org tarjoaa useita erilaisia webhotellipaketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita. Esimerkiksi heidän Timantti-pakettinsa tarjoaa huippunopean yhteyden, levytilaa ilman rajoituksia sekä automaattisen kaatumissuojausjärjestelmän. Lisäksi pakettiin kuuluu SSH-yhteys, joka mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan hallinnan.

Domain-palvelut: Verkkotunnuksen varaaminen helposti

Verkkotunnuksen valinta ja varaaminen on helppoa Shellit.org:n kautta. Heidän palvelunsa avulla voit varata niin fi-domainit kuin muutkin päätteet. Lisäksi heidän palvelunsa päivittää automaattisesti SSL-sertifikaatin, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen uusimisesta.

Yritystason sähköpostipalvelut: Google Workspace ja Microsoft 365

Shellit.org tarjoaa yritystason sähköpostipalvelut, jotka sisältävät Google Workspace ja Microsoft 365 -palvelut. Nämä palvelut tarjoavat mahdollisuuden hallita yrityksen sähköposteja tehokkaasti ja turvallisesti. Palvelut sisältävät myös useita sähköpostilaatikoita, jotka voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaan.

Lisäpalvelut: Turvaposti ja sivuston siirto

Shellit.org tarjoaa myös useita lisäpalveluita, kuten Turvaposti-palvelun, joka suojaa sähköpostiliikennettäsi tehokkaasti. Lisäksi he tarjoavat sivuston siirtopalvelun, joka mahdollistaa nykyisen sivustosi siirtämisen heidän palvelimilleen vaivattomasti ja nopeasti.

Shellit.org on siis erinomainen valinta, jos etsit laadukasta ja luotettavaa palvelua webhotellipalveluillesi. Heidän palvelunsa toimii sujuvasti, ja heidän asiakaspalvelunsa on aina valmiina auttamaan sinua.

Asiakaskokemukset Shellit.org:sta

Shellit.org:n asiakkaiden tyytyväisyys on huippuluokkaa, ja se näkyy palvelun laadussa ja läpinäkyvyydessä. Asiakkaat kehuvat erityisesti palvelun nopeutta ja henkilökohtaista otetta. Shellit.org ymmärtää, että jokainen asiakas on yksilö, ja heidän tarpeensa voivat vaihdella suuresti. Tämä on otettu huomioon palvelun suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tyytyväisyystakuu: Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen

Shellit.org on niin varma palvelunsa laadusta, että he tarjoavat tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, saat rahasi takaisin. Tämä takuu kertoo paljon yrityksen luottamuksesta omaan tuotteeseensa ja halusta pitää asiakkaat tyytyväisinä.

Shellit.org:n asiakaspalvelu: Nopeus ja henkilökohtaisuus

Shellit.org:n asiakaspalvelu saa kiitosta nopeudesta ja henkilökohtaisesta otteesta. Asiakaspalvelu on yksi yrityksen tärkeimmistä osa-alueista, ja Shellit.org on panostanut siihen merkittävästi. Asiakaspalveluun saa yhteyden nopeasti, ja asiakaspalvelijat ovat aina valmiita auttamaan ja neuvomaan. Heidän ammattitaitonsa ja ystävällinen otteensa tekevät asioinnista sujuvaa ja miellyttävää.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Shellit.org on luotettava ja laadukas palveluntarjoaja, joka panostaa erityisesti asiakastyytyväisyyteen. Heidän palvelunsa on nopea, henkilökohtainen ja läpinäkyvä, ja he tarjoavat tyytyväisyystakuun, joka takaa asiakkaiden tyytyväisyyden. Shellit.org:n asiakaskokemukset puhuvat puolestaan – he ovat valinta, johon voit luottaa.

Shellit.org:n panostus ympäristöystävällisyyteen

Shellit.org on tehnyt merkittäviä toimenpiteitä ympäristöystävällisyyden saralla. Yhtiö on sitoutunut käyttämään 100% uusiutuvaa energiaa palvelimiensa toiminnassa. Tämä tarkoittaa, että kaikki heidän tarjoamansa palvelut, kuten WordPress hosting, toimivat täysin uusiutuvan energian voimin. Shellit.org:n panostus ympäristöystävällisyyteen on esimerkillistä, sillä se osoittaa, että yritys on valmis tekemään konkreettisia toimenpiteitä ympäristön hyväksi.

Shellit.org:n toimivuusprosentti ja voitetut testit

Shellit.org:n palveluiden toimivuus on huippuluokkaa. Yhtiö on saavuttanut 99,99% toimivuusprosentin, mikä tarkoittaa, että heidän palvelunsa ovat olleet käytettävissä lähes katkottomasti. Tämä on erittäin tärkeää asiakkaille, jotka haluavat varmistaa, että heidän webhotellinsa on aina toiminnassa.

Yhtiö on myös voittanut useita testejä, jotka vahvistavat heidän palveluidensa laadun ja luotettavuuden. Nämä testit ovat olleet esimerkiksi suorituskyky- ja nopeustestejä, joissa Shellit.org on suoriutunut erinomaisesti. Tämä osoittaa, että heidän palvelunsa ovat paitsi ympäristöystävällisiä, myös laadukkaita ja suorituskykyisiä.

Shellit.org:n toiminta on esimerkki siitä, miten yritys voi panostaa sekä ympäristöystävällisyyteen että korkealaatuiseen palveluun. Heidän palvelunsa ovat luotettavia, nopeita ja ekologisia, mikä tekee heistä erinomaisen valinnan kenelle tahansa, joka etsii webhotellia.

Shellit.org:n webhotelli ja domain-palvelut vertailussa

Shellit.org on tunnettu ja arvostettu palveluntarjoaja webhotellien ja domainien saralla. Yhtiö on ollut alalla jo vuosia, ja sen palvelut ovat keränneet kiitosta sekä kotimaassa että ulkomailla. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten Shellit.org kilpailee muiden palveluntarjoajien kanssa ja millainen on yhtiön hintapolitiikka.

Miten Shellit.org kilpailee muiden palveluntarjoajien kanssa?

Shellit.org:n vahvuus piilee sen monipuolisessa palveluvalikoimassa. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia webhotelleja ja domain-palveluita. Asiakkaat voivat valita itselleen sopivan webhotellin useista eri vaihtoehdoista. Lisäksi Shellit.org tarjoaa myös mahdollisuuden päivittää webhotellin palveluita tarpeen mukaan.

Shellit.org:n kilpailuvalttina on myös sen hyvä asiakaspalvelu. Yhtiön asiakaspalvelu on saanut kiitosta sen nopeudesta ja asiantuntevuudesta. Asiakaspalvelu on tärkeä osa webhotellin ja domainin hankintaa, ja Shellit.org on onnistunut tässä erinomaisesti.

Shellit.org:n webhotellin ja domain-palveluiden hintapolitiikka

Shellit.org:n hintapolitiikka on kilpailukykyinen. Yhtiön webhotellit ja domain-palvelut ovat hinnoiteltu niin, että ne ovat saavutettavissa mahdollisimman monelle. Esimerkiksi webhotellin hinta alkaa vain muutamasta eurosta kuukaudessa.

Shellit.org:n hintapolitiikka perustuu läpinäkyvyyteen. Yhtiö ei piilota kulujaan tai lisämaksujaan, vaan kaikki hinnat ovat selkeästi nähtävissä yhtiön verkkosivuilla. Tämä tekee palveluiden hankinnasta helppoa ja vaivatonta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Shellit.org on vahva kilpailija webhotellien ja domainien tarjoajien joukossa. Yhtiön monipuoliset palvelut, hyvä asiakaspalvelu ja kilpailukykyinen hintapolitiikka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

Shellit.org:n palveluiden käytettävyys

Shellit.org tarjoaa käyttöösi helppokäyttöisen hallintapaneelin, joka tekee webhotellin ja verkkotunnuksen hallinnasta vaivatonta. Voit helposti päivittää sivustoasi, lisätä sähköpostilaatikoita ja seurata liikennesuositusta. Tämä tekee Shellit.org:sta erinomaisen valinnan, jos etsit sekä tehokasta että helppokäyttöistä webhotellia.

Shellit.org:n helppo hallintapaneeli

Shellit.org:n hallintapaneeli on suunniteltu käyttäjäystävällisesti. Sen avulla voit hallita webhotellisi asetuksia helposti ja nopeasti. Katso esimerkiksi tilastot, päivitä sivustosi tai lisää uusia sähköpostilaatikoita – kaikki tämä onnistuu muutamalla klikkauksella. Tämä tekee Shellit.org:n hallintapaneelista hyvän valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille.

Shellit.org:n webhotelli ja WordPress: Tehokkuus ja toimivuus

Shellit.org:n webhotelli on optimoitu toimimaan saumattomasti WordPressin kanssa. Tämä tarkoittaa, että sivustosi latautuu nopeasti ja toimii luotettavasti, vaikka kävijämääräsi kasvaisi. Lisäksi Shellit.org:n webhotellipalveluun kuuluu automaattinen päivityspalvelu, joka pitää WordPress-sivustosi aina ajantasalla.

Shellit.org:n verkkotunnukset: Domain on osoitteesi verkossa

Shellit.org tarjoaa laajan valikoiman eri verkkotunnuksia, joten voit valita juuri sinulle sopivan domainin. Olipa kyseessä sitten fi-domain tai jokin muu, Shellit.org:n avulla domainin rekisteröinti on helppoa ja nopeaa. Muista, että domain on käyntiosoitteesi verkossa – se on ensimmäinen asia, jonka potentiaaliset asiakkaat näkevät yrityksestäsi.

Shellit.org:n palveluiden arvostelu

Shellit.org on suomalainen webhotelli- ja domain-palveluita tarjoava yritys, joka on saavuttanut suosiota luotettavuutensa ja nopeutensa ansiosta. Tässä arvostelussa käymme läpi Shellit.org:n plussat ja miinukset, jotta voit tehdä perustellun päätöksen palvelun käyttämisestä.

Shellit.org:n plussat ja miinukset

Shellit.org:n suurimpia vahvuuksia ovat sen nopeus ja luotettavuus. Heidän palvelimensa ovat toimintavarmoja ja ne tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn, mikä on olennaisen tärkeää verkkosivuston toiminnan kannalta. Lisäksi Shellit.org tarjoaa asiakkailleen kattavat sähköpostilaatikot, jotka voidaan päivittää tarpeen mukaan.

 • Plussat:
  1. Nopeus: Shellit.org:n palvelut ovat erittäin nopeat, mikä on tärkeää verkkosivuston sujuvan toiminnan kannalta.
  2. Luotettavuus: Shellit.org on osoittautunut luotettavaksi toimijaksi, joka pitää huolta asiakkaidensa verkkosivustoista.
  3. Sähköpostilaatikot: Shellit.org tarjoaa kattavat sähköpostilaatikot, jotka voidaan päivittää tarpeen mukaan.
 • Miinukset:
  1. Hinnoittelu: Vaikka Shellit.org:n palvelut ovat laadukkaita, niiden hinta voi olla korkeampi kuin joillakin kilpailijoilla.
  2. Asiakastuki: Vaikka Shellit.org:n asiakastuki on yleisesti ottaen hyvä, jotkut käyttäjät ovat raportoineet hitaista vastausajoista.

Yhteenveto: Shellit.org:n luotettava ja nopea webhotelli ja domain-palvelut

Yhteenvetona voidaan todeta, että Shellit.org tarjoaa erittäin luotettavat ja nopeat webhotelli- ja domain-palvelut. Heidän palvelunsa ovat laadukkaita ja heidän tarjoamansa sähköpostilaatikot ovat kattavat. Vaikka palveluiden hinta voi olla korkeampi kuin joillakin kilpailijoilla, Shellit.org:n palveluiden laatu ja luotettavuus tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon kenelle tahansa, joka etsii luotettavaa ja nopeaa webhotelli- ja domain-palvelua.

Shell-ohjelmistojen vertailu webhotellipalveluissa

Shellit ovat tietokoneohjelmia, jotka tarjoavat käyttäjälle mahdollisuuden suorittaa komentoja ja skriptejä. Ne ovat olennainen osa verkkohosting-palveluiden tarjoamista, sillä ne mahdollistavat palvelimen hallinnan ja ylläpidon. Tässä vertailemme erilaisia shell-ohjelmistoja, jotka ovat käytössä webhotellipalveluissa.

Shellin nimiHelppokäyttöisyysMonipuolisuusNopeusTuki
Bash4/55/54/55/5
Zsh5/54/55/53/5
Fish5/53/55/52/5
Ksh3/54/54/53/5

Tämän vertailun perusteella voidaan päätellä, että kaikilla shell-ohjelmistoilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Bash on monipuolisin ja tarjoaa parhaan tuen, mutta Zsh ja Fish tarjoavat paremman helppokäyttöisyyden ja nopeuden. Ksh ei ole yhtä helppokäyttöinen, mutta se tarjoaa hyvän kompromissin monipuolisuuden ja nopeuden suhteen. Valinta riippuu siis paljon käyttäjän tarpeista ja mieltymyksistä.

FAQ

Mikä on Shellit.org ja mitä palveluita se tarjoaa?

Shellit.org on suomalainen webhotellipalveluita tarjoava yritys, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan. Heidän tarjoamansa palvelut kattavat laajasti erilaiset webhotelliratkaisut, domain-nimien rekisteröinnin sekä yritystason sähköpostipalvelut, kuten Google Workspace ja Microsoft 365 -palvelut. Shellit.org tarjoaa myös sivuston siirron ilman lisäkuluja ja heidän palveluissaan on voimassa tyytyväisyystakuu. Shellit.org:n toiminta perustuu luotettavuuteen, nopeuteen, asiakastyytyväisyyteen sekä ekologisuuteen.

Millaisia kokemuksia käyttäjillä on Shellit.org:n webhotellipalveluista?

Käyttäjien kokemukset Shellit.org:n webhotellipalveluista ovat pääosin positiivisia. Asiakkaat ovat tyytyväisiä palvelun luotettavuuteen, nopeuteen ja toimivuuteen. Erityisesti korostuu palvelimen vakaa toiminta, joka takaa verkkosivujen saumattoman toiminnan. Myös Shellit.org:n asiakaspalvelua kiitetään sen henkilökohtaisuudesta, reagointinopeudesta ja asiantuntemuksesta. Räätälöidyt ratkaisut ja läpinäkyvyys hinnoittelussa koetaan myös hyvinä puolina. Ekologisuus on yksi tekijä, joka erottaa Shellit.org:n kilpailijoistaan ja on nostettu esille positiivisena seikkana. Tyytyväisyystakuu, jossa tarjotaan rahat takaisin, jos asiakas on tyytymätön webhotelliin, lisää luottamusta palvelua kohtaan.

Miten Shellit.org:n hinnat vertautuvat muihin webhotelleihin?

Shellit.org:n hinnat ovat kilpailukykyiset muihin webhotelleihin verrattuna. He tarjoavat erittäin edullisia webhotellipalveluita alkaen 2,65 € / kk ja domainien hinnat alkavat 1,00 € / kk. Lisäksi heillä on usein tarjouksia, kuten -50% alennus webhotellista ensimmäiseltä vuodelta. Asiakkaat arvostavat myös heidän läpinäkyvää hinnoitteluaan ja sitä, että sivuston siirto heille on veloituksetonta.

Miten Shellit.org tukee ekologisuutta ja uusiutuvaa energiaa?

Shellit.org panostaa ekologisuuteen ja uusiutuvaan energiaan monin tavoin. Heidän palvelimensa sijaitsevat Suomessa, jossa suuri osa sähköstä tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä. Lisäksi he pyrkivät optimoimaan laitteidensa energiatehokkuuden ja vähentämään näin oman toimintansa hiilijalanjälkeä. Shellit.org:n konesalit ovat myös suunniteltu niin, että niiden jäähdytykseen ei tarvita erillistä jäähdytysjärjestelmää, vaan ne hyödyntävät Suomen viileää ilmastoa. Tämä vähentää merkittävästi energiankulutusta ja tekee palvelimista ympäristöystävällisempiä.

Millaisia domain-palveluita Shellit.org tarjoaa?

Shellit.org tarjoaa monipuolisia domain-palveluita. Asiakkaat voivat varata niin fi-domainit kuin muutkin päätteet. Heidän domain-palvelunsa on luotettava ja nopea, ja se tarjoaa yritystason sähköpostipalvelun, kuten Google Workspace ja Microsoft 365 -palvelut. Lisäksi heidän domain-palvelunsa on hinnoiteltu kilpailukykyisesti, alkaen 1,00 € / kk (ALV 0%).

Millaisia lisäpalveluita, kuten sähköposti- ja turvapostipalveluita, Shellit.org tarjoaa?

Shellit.org tarjoaa monipuolisesti erilaisia lisäpalveluita kuten sähköpostipalveluita ja turvapostipalveluita. Sähköpostipalvelut sisältävät esimerkiksi yritystason sähköpostipalvelut, kuten Google Workspace ja Microsoft 365. Turvapostipalvelut puolestaan takaavat, että sähköpostiliikenne on suojattu ja turvallista. Lisäksi he tarjoavat mahdollisuuden sivuston siirtoon veloituksetta.

Kuinka Shellit.org:n webhotellipalveluiden toimivuus ja nopeus vertautuvat muihin palveluntarjoajiin?

Shellit.org:n webhotellipalvelut ovat erittäin toimivia ja nopeat toimimaan, kilpaillen kärkisijoista muihin palveluntarjoajiin nähden. Heidän palvelimensa ovat luotettavia, tarjoten 99,99% toimivuuden, mikä tekee heistä moninkertaisen testivoittajan. Asiakastyytyväisyys on korkea, ja heidän tarjoamansa henkilökohtainen palvelu, räätälöidyt ratkaisut ja läpinäkyvyys erottavat heidät edukseen. Heidän palveluidensa hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja he tarjoavat usein erilaisia tarjouksia, kuten alennuksia ensimmäiseltä vuodelta tai ilmaisen sivuston siirron. Asiakkaat ovat myös kiitelleet heidän palvelimiensa nopeutta ja toimivuutta, sekä heidän asiakaspalvelunsa laatua. Lisäksi he tarjoavat tyytyväisyystakuun, jossa he palauttavat rahat, jos asiakas on tyytymätön heidän webhotelliinsa.

Miten Shellit.org:n asiakaspalvelu on saanut kiitosta käyttäjiltään?

Shellit.org:n asiakaspalvelu on saanut kiitosta käyttäjiltään erityisesti henkilökohtaisesta palvelusta, räätälöidyistä ratkaisuista ja läpinäkyvyydestä. Käyttäjät ovat myös arvostaneet palvelimien nopeutta, toimivuutta, asiakaspalvelun laatua ja ekologisuutta.

Mitä tarkoittaa Shellit.org:n tarjoama tyytyväisyystakuu?

Shellit.org:n tarjoama tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että he tarjoavat asiakkailleen rahat takaisin, jos asiakas on tyytymätön heidän webhotellipalveluunsa. Tämä takuu on osoitus heidän luottamuksestaan omiin palveluihinsa ja halusta pitää asiakkaat tyytyväisinä.

Kuinka Shellit.org korostaa kotimaisuutta ja luotettavia suhteita?

Shellit.org korostaa kotimaisuutta tarjoamalla täysin satakuntalaista palvelua yli 15 vuoden kokemuksella. Palvelimet sijaitsevat Suomessa, mikä takaa nopean ja luotettavan toiminnan. Yritys panostaa henkilökohtaiseen palveluun, räätälöityihin ratkaisuihin ja läpinäkyvyyteen, joka luo luotettavia suhteita asiakkaiden kanssa. Asiakkaat ovat tyytyväisiä heidän palveluunsa, ja he tarjoavat myös tyytyväisyystakuun, jossa tarjoavat rahat takaisin, jos asiakas on tyytymätön webhotelliin.

Miksi valita Shellit.org:n webhotellipalvelut muiden palveluntarjoajien sijaan?

Shellit.org:n webhotellipalvelut tarjoavat monia etuja muihin palveluntarjoajiin verrattuna. Heillä on yli 15 vuoden kokemus alalta, joten he tietävät, mitä tekevät. Heidän tarjoamansa webhotellipalvelut ovat luotettavia ja nopeita, mikä on erittäin tärkeää verkkosivuston toiminnan kannalta. Lisäksi heidän palvelunsa ovat hinnoiteltu kilpailukykyisesti ja he tarjoavat usein tarjouksia, kuten alennuksen ensimmäisen vuoden webhotellipalvelusta. Asiakkaat ovat antaneet heille korkean asiakastyytyväisyysarvosanan, mikä osoittaa, että heidän palvelunsa ovat laadukkaita ja he pystyvät täyttämään asiakkaidensa tarpeet. Lisäksi he tarjoavat henkilökohtaista palvelua, räätälöityjä ratkaisuja ja läpinäkyvyyttä, jotka kaikki ovat tärkeitä tekijöitä palveluntarjoajan valinnassa. Heillä on myös tyytyväisyystakuu, joka takaa, että saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen heidän webhotellipalveluihinsa.

Kuinka Shellit.org mainostaa olevansa alueen paras webhotelli?

Shellit.org mainostaa olevansa alueen paras webhotelli monin tavoin. Ensinnäkin, heillä on yli 15 vuoden kokemus alalta ja he tarjoavat täysin satakuntalaista palvelua. Heidän webhotellipalvelunsa on tunnettu luotettavuudestaan ja nopeudestaan, ja se on moninkertainen testivoittaja 99,99% toimivuudella. Lisäksi heidän asiakastyytyväisyytensä on erittäin korkea, 4.7/5. Heidän tarjoamansa palvelut ovat laadukkaita ja kattavia, sisältäen muun muassa webhotellit, domainit ja yritystason sähköpostipalvelut. Heidän asiakkaansa arvostavat erityisesti henkilökohtaista palvelua, räätälöityjä ratkaisuja ja läpinäkyvyyttä. Lisäksi heillä on tyytyväisyystakuu, joka tarjoaa rahat takaisin, jos asiakas on tyytymätön webhotelliin.

Millaisia tarjouksia Shellit.org tarjoaa uusille asiakkaille?

Shellit.org tarjoaa uusille asiakkaille houkuttelevia tarjouksia kuten fi-domainin hintaan 12,00 € ja webhotellin ensimmäiseltä vuodelta puoleen hintaan. Lisäksi sivuston siirto on ilmaista koodilla EIHUANO. Heidän webhotellipalvelunsa on saatavilla alkaen 2,65 € / kk ja domain alkaen 1,00 € / kk (ALV 0%). He tarjoavat myös yritystason sähköpostipalvelut, kuten Google Workspace ja Microsoft 365 -palvelut, alkaen 4,60 € / kk. Lisäksi heillä on tyytyväisyystakuu, joka tarjoaa rahat takaisin, jos asiakas on tyytymätön heidän webhotelliinsa.

Kuinka Shellit.org:n webhotellipaketit ja domainien hinnat muodostuvat?

Shellit.org:n webhotellipaketit ja domainien hinnat muodostuvat palvelun laadun, luotettavuuden ja nopeuden perusteella. Webhotellipalvelu alkaa 2,65 € / kk ja domain alkaa 1,00 € / kk (ALV 0%). He tarjoavat myös huipputarjouksen, jossa uusi asiakas saa fi-domainin 12,00 € ja webhotellin -50% ensimmäiseltä vuodelta. Lisäksi sivuston siirto on veloituksetta koodilla EIHUANO. Heidän kotimaiset webhotellipalvelut alkavat 4,40 € / kk ja yritystason sähköpostipalvelut, kuten Google Workspace ja Microsoft 365 -palvelut, alkavat 4,60 € / kk. Kaikki hinnat ovat läpinäkyviä ilman piilokuluja. Asiakkaille tarjotaan myös tyytyväisyystakuu, jossa tarjotaan rahat takaisin, jos asiakas on tyytymätön webhotelliin.

Mikä on Shellit.org:n asiakastyytyväisyys ja miten se on mitattu?

Shellit.org:n asiakastyytyväisyys on erittäin korkea, sillä se on 4.7 / 5. Asiakastyytyväisyys on mitattu keräämällä asiakaspalautetta ja arvioita Shellit.org:n tarjoamista palveluista. Asiakkaat ovat antaneet palautetta muun muassa palvelun nopeudesta, toimivuudesta, asiakaspalvelun laadusta sekä yhtiön ekologisuudesta.

Shellit Kokemuksia 2024

Arvosana

4.4/5